Blogg

Man blir ju ruinerad av sjukgymnast i Göteborg


skrivet den 26 maj av Idá, klockan:11:08

Gaaah, vad tröttsamt. Precis när man tröstar sig själv med att man faktiskt kommer få lite pengar över att leva och ha kul med så knäcker man till ryggen och är tvungen att gå och söka hjälp för detta.
Verkligen tvungen att få en tid så snabbt som möjligt men är det nån som har en susning om hur dyrt det är att gå till kiropraktor eller sjukgymnast i Göteborg!!!
Helvete rent ut sagt vad irriterande alltså, där rök de ”rolighetspengarna”!

 Men vad ska man göra, måste kunna jobba och då är det ju rätt bra om ryggen håller. 

På tal om rygg osv, jag har ju sökt till polisen i ett par omgångar men blivit stoppad av att jag skadade ryggen. Något som under den tiden irriterade mig enormt var köns och etnicitetskvoteringen. Självfallet är det bra med en kår med varierande människor osv men helt jäkla ärligt vad är absolut viktigast? Jo att ha personer som är lämpliga för sitt yrke oavsett om de är män, kvinnor, svenskar ell annat.Äntligen verkar det bli reaktioner på detta med den orättvisa kvoteringenhttp://www.expressen.se/debatt/1.2449284/clarence-crafoord-do-maste-gripa-in-mot-polishogskolan Det är ju egentligen helt sjukt, var och vem annars hade accepterat en sån vriden kvotering? Säg för skojs skull att det vart tvärtom, att män prioriterats framför kvinnor och svenskar framför invandrare hur hade det inte låtit då? Jo det hade blivit ramaskri och gapande om både rasism och sexism! Men det är liksom ok med detta när det är åt andra hållet eller vaddå?Ja ibland kan man ju undra vad som är skillnaden mellan personer och personer


Just nu värderat 1.5 av 123 människor

  • Currently 1,495936/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt